Afvoer ontstoppen Heerlen

Zoekt u een ervaren en betrouwbaar bedrijf om uw afvoer te ontstoppen? In Heerlen is Riool Ontstoppingservice de aangewezen specialist om deze klus voor u te klaren. Een verstopping kan veel overlast veroorzaken, het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professioneel ontstoppingsbedrijf. Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de afvoer. Daarnaast kunnen onze medewerkers u helpen op het gebied van stankdetectie of rioolinspectie. Stank kan worden veroorzaak door open verbindingen of scheurtjes in de rioolverbinding. Wat uw probleem ook is, wanneer u de hulp van een echte professional wilt inschakelen, moet u bij ons zijn.

Zelf doen

Als de verstopping hoog in uw afvoer zit, kunt u zelf proberen om deze te verhelpen. Let wel goed op, u kunt makkelijk het leidingwerk beschadigen als u niet goed weet waar u mee bezig bent. Ga dus zorgvuldig te werk. Het beste werkt nog de ouderwetse plopper om een verstopping op te lossen. Het is een duurzame en kosteloze methode. Wat ook nog wel eens kan helpen is het middel soda. De zuiverende werking van soda helpt zeepresten en vet uit de afvoerbuis te verwijderen. Als laatste kunt u ook een ontstoppingsveer gebruiken. Deze kan het hardnekkige vuil uit uw leiding verwijderen. Kijk uit met chemische ontstoppingsmiddelen. Ze zijn schadelijk voor uw leidingen, gezondheid en het milieu!

Oorzaak

Gemiddeld raakt een riool eens in de tien jaar verstopt. Sommige huishoudens hebben er nooit last van, terwijl andere huishoudens hun riolering regelmatig moeten laten ontstoppen. Oorzaken zijn vaak aangekoekt vet van etensresten, zeepresten, achtergebleven haren of een verouderd rioolsysteem. Soms groeien er ook wortels van bomen in het riool. Heeft u een verstopping en zoekt u iemand om de afvoer te ontstoppen? In Heerlen, Vaals, Klimmen, Brunssum en omgeving belt u dan met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij zijn in de hele regio werkzaam.

Professional

Soms is het beter om uw afvoer te laten ontstoppen door een professional in Heerlen. Wij weten waar we mee bezig zijn en u bent gegarandeerd zeker van uw verstopping af. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar, dus ook in het weekend of ’s avonds. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. We hebben moderne apparatuur en onze medewerkers zijn echt ontstopspecialisten. Twijfel dus niet maar bel om uw afvoer te ontstoppen in Heerlen en omgeving met Riool Ontstoppingservice Limburg. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.