Afvoer ontstoppen Kerkrade

Het water blijft staan in uw gootsteen en u hoort rare borrelende geluiden. Is dit herkenbaar? Dan moet u uw afvoer laten ontstoppen. In Kerkrade kunt u dat het beste door Riool Ontstoppingservice Limburg laten doen. Wij hebben jarenlange ervaring in de meest moeilijke en hardnekkige verstoppingen. Een verstopte afvoer is natuurlijk erg vervelend. Een beginnende verstopping kunt u vaak zelf nog verhelpen, maar als er sprake is van een grote verstopping, heeft u hulp van een vakkundige ontstopper nodig. Wij begrijpen de overlast die een verstopping veroorzaakt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van de afvoer, gootsteen, doucheputje, wc en hemelwaterafvoer. We staan dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw afvoer weer perfect werkt.

Ervaren

Het is geen fijn klusje om een afvoer te ontstoppen. Schakel daarom direct een professional in die dit voor u kan doen. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren monteurs zijn u graag van dienst. Wij ontstoppen de afvoer met behulp van geavanceerde apparatuur zoals ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat is altijd hetzelfde: de afvoer loopt weer goed door. Dus waarom zou u zelf de afvoer ontstoppen? Bel in Kerkrade,  Landgraaf, Waubach, Nieuwenhagen en omgeving gewoon met Riool Ontstoppingservice Limburg. U haalt met ons zeker kwaliteit in huis.

Zelf doen

Probeer niet zomaar onvoorbereid zelf een afvoer te ontstoppen. Veel ontstoppingsmiddelen die in de bouwmarkt te koop zijn, blijken erg schadelijk voor het leidingwerk te zijn. De afvoer kan hierdoor zelfs zo beschadigd raken, dat vervangen de enige optie is. Kijk daarom goed uit en gebruik niet zomaar chemische ontstoppingsmiddelen. Ze zijn daarnaast ook nog eens schadelijk voor uw gezondheid en het milieu. Wilt u toch zelf aan de slag, probeer het dan eerst met een ouderwetse plopper. Blokkades hoog in de afvoer komen hiermee vaak goed los. Lukt het u toch niet om de afvoer te ontstoppen? In Kerkrade staan we graag voor u klaar.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.