Afvoer ontstoppen Sittard

Iedereen krijgt wel eens te maken met een verstopping. En dat is natuurlijk erg vervelend. Wilt u uw afvoer ontstoppen? In Sittard kunt u het beste een beroep doen op Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij staan namelijk altijd voor u klaar. Zeven dagen per week, 24 uur per dag kunt u ons bereiken op het noodnummer als u een verstopping heeft. Een verstopping komt natuurlijk altijd ongelegen. Wij lossen deze snel en professioneel voor u op. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst en beschikken daarnaast over moderne apparatuur om de verstopping op te sporen en te verhelpen.

Ontstaan

Een verstopping heb je soms plotseling. Ook als u niet zomaar alles door de gootsteen of wc spoelt. Verstoppingen ontstaan vaak doordat er vetten, zeep en andere vuilresten worden weggespoeld. Door het aankoeken van deze resten wordt de diameter van de buis steeds kleiner en kan het water niet goed meer wegspoelen. Uiteindelijk raakt de boel verstopt. U weet zeker dat u een verstopping heeft als het water helemaal niet meer wegloopt. Maar er zijn vooraf ook al signalen. Als u bijvoorbeeld de stop uit de wasbak trekt, hoort u een borrelend geluid. Of als de wc wordt doorgetrokken, komt het water eerst kort omhoog waarna het langzaam weer zakt. Wacht niet te lang met het afvoer ontstoppen. In Sittard,  Lindenheuvel, Einighausen, Limbricht en omgeving belt u Riool Ontstoppingservice Limburg.

Professioneel

Wij hebben geavanceerde apparatuur tot onze beschikking om een verstopping eerst op te sporen en daarna snel te verhelpen. Bijvoorbeeld een watersysteem onder hoge druk waarmee we de leidingen kunnen reinigen. Maar eerst moet de verstopping natuurlijk opgespoord worden. Als het nodig is, gebruiken we hiervoor camera inspectie. Zo voorkomen we hak- en breekwerk en wordt de overlast beperkt. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen netjes en professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping vaak alleen maar erger.

Moeilijk

Wij lossen verschillende soorten verstoppingen voor u op. Of u nu last heeft van een verstopte wc, wasbak, afvoerputje, gootsteen, hemelwaterafvoer of wasmachineafvoer, u kunt altijd bij ons terecht voor afvoer ontstoppen in Sittard en omgeving. Geen verstopping is te hardnekkig voor ons. Wij zijn een ervaren bedrijf dat professioneel materiaal in kan zetten om elke verstopping tegen te gaan.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.