Afvoer ontstoppen Venlo

Zoekt u een specialist om uw afvoer te ontstoppen? In Venlo is Riool Ontstoppingservice het aangewezen bedrijf om deze klus voor u te klaren. Een verstopping kan veel overlast veroorzaken, het is daarom van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontstoppen van de afvoer. Daarnaast kunnen onze medewerkers u helpen op het gebied van rioolinspectie of stankdetectie. Stank kan worden veroorzaakt door open verbindingen of scheurtjes in de rioolverbinding. Wat het probleem ook is, wanneer u de hulp van een professional wilt inschakelen, moet u bij ons zijn.

Oorzaak

Statistieken laten zien dat een riool gemiddeld maar een keer per 10 jaar verstopt raakt. Sommige huishoudens hebben nooit last van een verstopping, terwijl andere huishoudens hun riolering regelmatig moeten laten ontstoppen. Oorzaken zijn vaak aangekoekt vet van etensresten, zeepresten, achtergebleven haren of een verouderd rioolsysteem. Heeft u een verstopping en zoekt u iemand om de afvoer te ontstoppen? In Venlo, Tegelen, Sevenum, Panningen en omgeving belt u dan met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij zijn in de hele regio werkzaam.

Zelf doen

Als de verstopping hoog in uw leidingen zit, kunt u zelf ook proberen om deze te verhelpen. Let wel goed op, u kunt makkelijk het leidingwerk of de afvoer beschadigen als u niet goed weet waar u mee bezig bent. Gebruik bijvoorbeeld de ouderwetse plopper om de verstopping te helpen. Het is een duurzame en kosteloze methode. Wat ook nog wel eens kan helpen is soda. De zuiverende werking van soda helpt zeepresten en vet uit de afvoerbuis te verwijderen. Als laatste kunt u ook een ontstoppingsveer gebruiken. Deze kan het hardnekkige vuil verwijderen. Kijk uit met chemische ontstoppingsmiddelen. Ze zijn schadelijk voor uw leidingen, gezondheid en het milieu!

Professional

Soms is het beter om uw afvoer te laten ontstoppen door een professional in Venlo. Wij weten waar we mee bezig zijn en u bent gegarandeerd van uw verstopping af. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar, dus ook in het weekend of ’s avonds. We hebben moderne apparatuur en onze medewerkers zijn echt ontstopspecialisten. Twijfel dus niet maar bel om uw afvoer te ontstoppen in Venlo met Riool Ontstoppingservice Limburg. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.