Afvoer ontstoppen Venray

Niets is zo’n vervelend klusje als de afvoer ontstoppen. In Venray, Merselo, Heide en Leunen heeft Riool Ontstoppingservice Limburg elke verstopping snel verholpen. Of deze nu snel te verhelpen is of juist hardnekkig. Wij maken namelijk gebruik van moderne apparatuur en ervaren medewerkers. Daarnaast staan we zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. U neemt contact met ons op en wij staan zo bij u op de stoep. Want wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping kan zijn.

Ontstaan

Een verstopping is soms zo ontstaan. Vooral in de keuken of wc. Er spoelen daar dagelijks liters water weg met veel viezigheid zoals vet-, zeep- en etensresten. Deze resten blijven aan de binnenkant van uw leiding plakken en zo slibt deze langzaam dicht. Wanneer weet u of u een verstopping heeft? Als u doortrekt en het water blijft staan en zakt niet meer naar beneden, dan is er sprake van een verstopping. Dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Bel dan met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Ervaren

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen? In Venray staan we snel bij u op de stoep. Wij hebben ervaren monteurs en de nieuwste apparatuur in huis om elke verstopping op te lossen en in de toekomst tegen te gaan. Maakt u dus geen zorgen over viezigheid in huis of dat de hele wc opengebroken moet worden. Wij kunnen op een professionele manier elke verstopping verhelpen. Ga ook niet zelf aan de slag. Dat heeft vaak op de lange termijn weinig effect of maakt de verstopping soms nog erger. Twijfel niet en schakel Riool Ontstoppingservice Limburg in. Wij beperken de overlast tot een minimum.

Technieken

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van wc- en rioolontstopping en beschikt over de modernste apparatuur. Wij kunnen elke verstopping aan. Met een camera sporen we de verstopping op. Daarna verhelpen we snel het probleem. Als u uw afvoer wilt ontstoppen moet u in Venray bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn.

Professioneel

Wij kunnen allerlei soorten verstoppingen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping in het afvoerputje, de wasbak, de gootsteen, de wasmachineafvoer of de hemelwaterafvoer. Geen verstopping is te groot of te ingewikkeld, wij hebben altijd snel een goede oplossing.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.