Afvoer verstopt Geleen

Als uw afvoer verstopt zit in Geleen, bel dan direct met Riool Ontstoppingservice Limburg. We zijn een specialistisch ontstoppingsbedrijf en lossen verschillende soorten verstoppingen snel en vakkundig voor u op. Om verstoppingen efficiënt te verhelpen, hebben we de nieuwste apparatuur tot onze beschikking. Zo kunnen we met rioolcamera’s de oorzaak van de verstopping achterhalen tijdens een riool inspectie. Heeft u ’s avonds of in het weekend een noodgeval? Twijfel niet, bel gerust naar onze storingsdienst. Wij geven u meteen deskundig advies of komen langs als uw afvoer verstopt is in Geleen en omgeving.

Werkzaamheden

Wij zijn er niet alleen om verstoppingsproblemen op te lossen. Onze vakkundige monteurs zijn u graag van dienst bij verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld het onderhouden van uw afvoer en riolering, het controleren van de riolering met camera inspectie en het aanleggen of onderhouden van riolering. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat met riolering te maken heeft. Met Riool Ontstoppingservice Limburg haalt u altijd kwaliteit in huis.

Oorzaak

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Denk bijvoorbeeld aan achterblijvende vet- zeep- of etensresten in uw gootsteen. Dat is bijna niet te voorkomen. Er blijven ook vaak haren en zeepresten achter in de afvoer van de douche. Of uw huishouden gebruikt overmatig toiletpapier en gooit vochtige doekjes of hygiënedoekjes in het toilet. Dat is funest voor uw leidingen. Maar het kan ook zijn dat een onjuiste aanleg van uw riolering of verzakkingen voor problemen zorgen. Voordat we beginnen met ontstoppen, kijken we eerst wat de oorzaak van de verstopping kan zijn. Want we willen alles in een keer goed oplossen. Bel als uw afvoer verstopt is in Geleen,  Schinnen, Beek, Stein of omgeving met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Specialisten

Wanneer u last heeft van een verstopping, moet u zo snel mogelijk contact met onze medewerkers. Zo beperkt u de schade aan uw riolering. Wij raden u ook niet aan om zelf aan de slag te gaan met chemische middeltjes of ander materiaal. Vaak maakt u de verstopping alleen maar erger en de kans is groot dat u ernstige schade aanricht aan de leidingen. De kosten zullen dan alleen maar hoger uitvallen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Met onze geavanceerde ontstoppingsmethoden bent u in no time verlost van uw verstoppingsproblemen. Aarzel dus niet als uw afvoer verstopt is in Geleen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.