Afvoer verstopt Heerlen

Heeft u last van verstoppingen, stank, wateroverlast of zit uw afvoer verstopt? In Heerlen moet u dan bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn. Natuurlijk wilt u dat uw verstoppingsprobleem zo snel en goed mogelijk opgelost wordt. Neem daarom nog vandaag contact met ons op. Onze ontstoppingsspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan dag en nacht voor u klaar om verstoppingen en andere problemen met uw riolering te verhelpen. Wacht dus niet langer maar schakel ons in.

Moderne apparatuur

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur op het gebied van riolering. Onze bedrijfswagens zitten vol materieel zoals hogewaterdruksystemen, rioolcamera’s en reinigingsapparatuur om leidingen schoon te spuiten. Met dit materiaal kunnen wij ieder rioolprobleem vakkundig, netjes en voordelig voor u oplossen. Daardoor zijn wij de specialist als uw afvoer verstopt zit in Heerlen. Ook als u in Vaals, Klimmen of Brunssum woont, kunnen we u goed helpen met verstoppingsproblemen. Bovendien hanteren we erg scherpe tarieven en hebben we service altijd hoog in het vaandel staan.

Altijd bereikbaar

U kunt in Heerlen en omgeving dan ook dag en nacht een beroep op ons doen. Of u nu te maken heeft met een verstopping van de gootsteen of een ander rioleringsprobleem. Onze spoeddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook in de weekenden of tijdens feestdagen. Omdat we weten hoe lastig en ongelegen een verstopping is. Niet alleen het verhelpen van een verstopping behoort tot onze dienstverlening. Ook het uitvoeren van reparaties of aanpassingen aan uw riolering, het vervangen of aanleggen van rioolbuizen en het verhelpen van stankoverlast nemen we graag voor onze rekening. Wilt u meer informatie over wat wij allemaal in onze mars hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oorzaken

U kunt soms plotseling last hebben van een verstopping. Zo kan de verstopping veroorzaakt worden door een verstopte leiding of afvoer maar het probleem kan zich ook dieper in het riool bevinden. Wij zoeken het precies voor u uit. Zo hebben we rioolcamera’s voor camera inspectie. Zit uw afvoer verstopt? Aarzel niet, bel in Heerlen direct met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wacht bij een verstopping niet te lang maar neem direct contact met ons op. Als u te lang wacht met het inschakelen van een professional, dan kunnen de problemen erger worden. Door direct contact op te nemen bij problemen, kan de verstopping snel en eenvoudig opgelost worden.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.