Afvoer verstopt Limburg

Als uw afvoer verstopt is, bel dan Riool Ontstoppingservice Limburg. We zijn een specialistisch ontstoppingsbedrijf en lossen verstoppingen snel voor u op. We werken met de nieuwste apparatuur om verstoppingen efficiënt te verhelpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld via camera inspectie de oorzaak van de verstopping achterhalen. Heeft u ’s avonds of in het weekend een noodgeval? Bel gerust naar onze storingsdienst. Wij geven u graag advies of komen langs als uw afvoer verstopt is. We werken in Limburg, in de hele provincie.

Oorzaak

De oorzaak van een verstopte afvoer kan echt van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan achterblijvende etensresten of vetresten in uw gootsteen. Er blijven ook vaak haren en zeepresten achter in de afvoer. Of uw huishouden gebruikt te veel toiletpapier of gooit vochtige doekjes of hygiënedoekjes in het toilet. Maar ook onjuiste aanleg van uw riolering of verzakkingen kunnen voor veel problemen zorgen. Voordat we beginnen met ontstoppen, kijken we eerst wat de oorzaak van de verstopping is. Want we willen alles in een keer goed oplossen zodat u niet binnen de kortste keren weer last heeft van een verstopping. Bel als uw afvoer verstopt is met Riool Ontstoppingservice Limburg. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Werkzaamheden

Onze ontstoppingservice is er niet alleen om verstoppingsproblemen op te lossen. Wij zijn u graag van dienst bij diverse werkzaamheden aan uw riolering. Daarbij kunt u denken aan het onderhouden van uw afvoer en riolering, het controleren van de riolering met camera inspectie en het aanleggen van nieuwe riolering. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat met uw riolering te maken heeft.

Specialisten

Wanneer u last heeft van een verstopping, moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Zo voorkomt u verdere schade. Wij raden u ook niet aan om zelf aan de slag te gaan met chemische ontstoppingsmiddelen of springveren. Vaak maakt u de verstopping alleen maar erger en de kans is groot dat u ernstige schade aanricht aan de leidingen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De kosten zullen dan alleen maar verder oplopen. Met onze geavanceerde ontstoppingsmethoden bent u in no time verlost van uw verstoppingsproblemen. Aarzel dus niet als uw afvoer verstopt is. Bel met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.