Afvoer verstopt Maastricht

Als uw afvoer verstopt is in Maastricht en omgeving, bel dan snel met Riool Ontstoppingservice Limburg. We zijn een specialistisch ontstoppingsbedrijf en lossen verschillende soorten verstoppingen snel voor u op. Om verstoppingen efficiënt te verhelpen, hebben we de nieuwste apparatuur tot onze beschikking. Zo kunnen we bijvoorbeeld met rioolcamera’s de oorzaak van de verstopping achterhalen. Heeft u ’s avonds of in het weekend een noodgeval? Twijfel niet, bel gerust naar onze storingsdienst. Wij geven u meteen kundig advies of komen langs als uw afvoer verstopt is in Maastricht.

Oorzaak

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Denk bijvoorbeeld aan achterblijvende vet- of etensresten in uw gootsteen. Dat is bijna niet te voorkomen. Er blijven ook vaak haren en zeepresten achter in de afvoer van de badkamer. Of uw huishouden gebruikt te veel toiletpapier en gooit vochtige doekjes of hygiënedoekjes in het toilet. Maar het kan ook zijn dat een onjuiste aanleg van uw riolering of verzakkingen voor problemen zorgen. Voordat we beginnen met ontstoppen, kijken we eerst wat de oorzaak van de verstopping kan zijn. Want we willen alles in een keer goed oplossen zodat u niet binnen de kortste keren weer last krijgt van rioolproblemen. Bel als uw afvoer verstopt is in Maastricht, Valkenburg, Gulpen, Elsloo en omgeving met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Werkzaamheden

Onze ontstoppingsspecialisten zijn er niet alleen om verstoppingsproblemen op te lossen. Wij zijn u graag van dienst bij verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld het onderhouden van uw afvoer en riolering, het controleren van de riolering met camera inspectie en het aanleggen van nieuwe riolering. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat met uw riolering te maken heeft. Met Riool Ontstoppingservice haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.

Specialisten

Wanneer u last heeft van een verstopping, moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Zo beperkt u de schade aan uw riolering. Wij raden u ook niet aan om zelf aan de slag te gaan met chemische ontstoppingsmiddelen of ander middeltjes. Vaak maakt u de verstopping alleen maar erger en de kans is groot dat u ernstige schade aanricht aan de leidingen. De kosten zullen dan alleen maar verder oplopen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Met onze geavanceerde ontstoppingsmethoden bent u in no time verlost van uw verstoppingsproblemen. Aarzel dus niet als uw afvoer verstopt is in Maastricht. Bel met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.