Afvoer verstopt Sittard

Zoekt u een gespecialiseerde ontstopper omdat uw afvoer verstopt zit in Sittard, Lindenheuvel, Einighausen, Limbricht of omgeving? Dan bent u bij Riool Ontstoppingservice Limburg op de juiste plaats. Als specialist in ontstoppingswerkzaamheden kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Ons bedrijf verzorgt zowel preventieve reiniging als ontstoppingen van leidingen, afvoer en riolering. Onze medewerkers hebben veel ervaring en weten precies wat ze bij welke verstopping moeten doen. Daar komt geen hak- of breekwerk aan te pas. Ook laten we uw huis zo netjes mogelijk achter. We zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en staan zo snel mogelijk bij u voor de deur. Bel gerust!

Verstopt

Een afvoer kan soms zonder achterhaalbare reden verstopt raken. En dat geeft natuurlijk veel overlast. U kunt tijdelijk geen gebruikmaken van het toilet of de wasbak en het geeft een hoop viezigheid. Bij een verstopping loopt het water niet meer weg, dit merkt u meestal doordat de wasbak of toiletpot vol water blijft staan. Een verstopping wordt meestal al van te voren aangekondigd door borrelende geluiden of een stinkende rioollucht. Zit uw afvoer verstopt in Sittard? Bel dan direct Riool Ontstoppingservice Limburg om erger leed te voorkomen.

Regelmatig verstoppingen

Indien u regelmatig last heeft van verstoppingen is het raadzaam om uit te zoeken waar dat aan ligt. Er zijn verschillende oorzaken maar waarschijnlijk is er iets mis met uw riolering. Wij kunnen met camera inspectie de oorzaak van de problemen in beeld brengen en vervolgens verhelpen. Vaak is een grondige reiniging voldoende en hoeft het riool niet direct vervangen te worden. Ook worden problemen vaak veroorzaakt door verzakkingen of de groei van boomwortels in het riool. Ook dan kunnen we u een passende oplossing bieden.

Geavanceerde apparatuur

Wij hebben een verstopping zo voor u opgelost. Met onze apparatuur reinigen we de leidingen en afvoer snel en vakkundig. Als we niet precies weten waar de verstopping zit, kunnen we gebruikmaken van een camera. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping vaak alleen maar erger.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.