Gootsteen ontstoppen Limburg

Een verstopte gootsteen komt in bijna elk huishouden wel eens voor. Kunt u niet zelf uw gootsteen ontstoppen, bel dan Riool Ontstoppingservice Limburg. Zij kunnen u snel en vakkundig helpen zodat u geen last meer heeft van een verstopping. Want niemand zit te wachten op een verstopt toilet, een doucheputje dat niet meer goed doorstroomt of een verstopte gootsteen.

Specialist

Veel mensen denken dat je het beste een loodgieter kunt bellen om een gootsteen te ontstoppen. Maar bel Riool Ontstoppingservice Limburg om het probleem op te lossen. Want u kunt beter met een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in zee gaan voor het beste resultaat. Wij hebben jarenlang ervaring in het ontstoppen van riool, gootsteen, wc of afvoer. Een algemene loodgieter doet dit soort klusjes erbij terwijl het voor ons dagelijkse kost is. Wij zijn experts in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van riolering, afvoer en leidingen.

Voorkomen

Een verstopping in de gootsteen is niet altijd te voorkomen. Dagelijks spoelen er liters met vies water door uw afvoer en leidingen het riool in. In dit water zitten vaak vet- en zeepresten die blijven plakken aan de binnenkant van uw leidingen. U kunt af en toe heet water met soda door de afvoer gooien om de ergste vuilresten weg te spoelen. Maar zit er al een dikke aangekoekte laag, dan helpt dit ook niet meer. Eerst hoort u een borrelend geluid als u de stop uit de gootsteen trekt. Het water zakt langzaam weg. Als er echt een verstopping zit, dan blijft het water zelfs helemaal staan. Dan is het echt de hoogste tijd om Riool Ontstoppingservice Limburg in te schakelen.

24 uur

Een verstopte gootsteen komt altijd ongelegen. Wij weten dus hoe belangrijk het is om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Daarom hebben we een 24 uurs spoeddienst voor al uw rioolproblemen. In de praktijk betekent dat dat u ons 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bereiken. Schroom niet als we uw gootsteen moeten ontstoppen. In Limburg zijn wij het aangewezen bedrijf om dit klusje voor u op te knappen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.