Gootsteen ontstoppen Maastricht

Een verstopte gootsteen komt in elk huishouden wel eens voor. Zoekt u iemand om uw gootsteen te ontstoppen in Maastricht en omgeving, bel dan Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij kunnen u snel en vakkundig van uw rioolproblemen afhelpen. Ook als u in Valkenburg, Gulpen of Elsloo woont. Want niemand zit te wachten op een verstopte gootsteen of een doucheputje dat niet meer goed doorstroomt.

Specialist

Veel mensen denken dat je het beste een loodgieter kunt bellen om een gootsteen te ontstoppen. Maar in Maastricht belt u met Riool Ontstoppingservice Limburg om het probleem op te lossen. Een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf weet precies wat er moet gebeuren om de overlast tot een minimum te beperken. Wij hebben jarenlang ervaring in het ontstoppen van gootsteen, wc of afvoer. Een algemene loodgieter doet dit soort klusjes erbij terwijl het voor ons routine is. Wij zijn experts in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van riolering, afvoer en leidingen. Met ons haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.

Voorkomen

Een verstopping is niet altijd te voorkomen. Zeker niet in de gootsteen want daar spoelen dagelijks liters met vies water door uw afvoer en leidingen zo het riool in. In dit water zitten vet- en zeepresten die blijven plakken aan de binnenkant van uw leidingen. Op een gegeven moment stropt dan de boel op. U kunt af en toe heet water met soda door de afvoer gooien om de ergste vuilresten weg te spoelen. Maar zit er al een dikke laag, dan helpt dit ook niet meer. Eerst hoort u een borrelend geluid als u de stop uit de gootsteen trekt. Het water zakt langzaam weg. Als er echt een verstopping zit, dan blijft het water zelfs staan. Dan is het echt de hoogste tijd om Riool Ontstoppingservice Limburg te bellen voor hulp.

24 uur

Een verstopte gootsteen komt nooit gelegen. Wij snappen dat helemaal en willen u dan ook zo snel mogelijk helpen. Daarom hebben we een 24 uurs spoeddienst voor al uw rioolproblemen. Dat betekent dat u ons 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bereiken. Aarzel niet als we uw gootsteen moeten ontstoppen. In Maastricht zijn wij het aangewezen bedrijf om dit klusje voor u op te knappen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.