Loodgieter Geleen

Heeft u last van een lekkage in huis of van een verstopt toilet of wasbak dan bent u bij Rioolontstoppingservice Limburg aan het juiste adres. Niemand wil lang met een verstopt riool zitten. En onze monteurs kunnen de overlast snel en vakkundig oplossen. Wij kunnen u helpen bij verstopping maar ook bij het onderhoud van uw riool, want ook dit is namelijk erg belangrijk om verdere problemen aan het riool in de toekomst te kunnen voorkomen. En mocht u een breuk of een verstopping hebben in uw riool, dan kunnen wij met een camera inspectie zonder veel moeite het probleem op de juiste plek vinden. Het voordeel hiervan is dat er niet gebroken hoeft te worden in het riool. Wij zijn uw erkende loodgieter in de regio Geleen.

Dé beste en betaalbare oplossing

Loodgieter Geleen kan u helpen bij alle klussen die te maken hebben met de riolering en lekkages. Onze werkzaamheden worden met grote zorg en kwaliteit uitgevoerd. Wij werken met een vaste prijs van € 100,– excl. btw, zo weet u precies wat u kan verwachten. Wij zitten in uw regio en kunnen dus makkelijk bij u langs komen op elk moment van de dag.

Garantie op werk en installaties

Loodgieter Geleen verzekerd u van vakwerk. Wij zijn in het bezit van een Casius- certificering van 9,7 door onze ervaring en vakmanschap. Als u contact met ons opneemt komen wij in een korte tijd bij u langs om de mogelijkheden en de opties te bespreken en te zorgen dat u snel van uw problemen af bent. Ons team bestaat uit ervaren monteurs en hanteren een vakkundige snelle methode om uw problemen aan het riool snel te kunnen verhelpen.

Optimale service

Loodgieter Geleen vindt goede service belangrijk. Wij willen u snel van uw problemen afhelpen.
Door onze 24-uursservice kunnen wij de overlast snel tot een minimum beperken. Door de inzet van de nieuwste technieken hebben wij de oorzaak snel gevonden en kunnen dit snel voor u oplossen. En we kijken verder dan onze neus lang is. Niets is voor ons te groot of te moeilijk. We lossen niet alleen uw vraag op, maar denken ook mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Mocht u in de toekomst toch weer last krijgen van een verstopping, lekkage of breuk dan komen we zo snel mogelijk naar u toe. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat. Bel of mail ons voor langwerkende leidingen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.