Loodgieter Limburg

Is er een verstopping van een toilet, wasbak, gootsteen, douche of bad? Of zijn er problemen met de waterleiding of riolering? Loodgieter Riool Onstoppingservice Limburg kan ervoor zorgen dat uw verstoppingen snel verholpen worden. Niet alleen wanneer u last heeft van een verstopping in uw toilet, keuken of badkamerafvoer kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en vernieuwing van het riool. Want het is ook belangrijk om het riool te onderhouden, zodat u de kans op een verstopping kunt verkleinen.

Kies voor de beste en betaalbare oplossing

Rioolontstoppingservice Limburg is uw vertrouwde loodgieter in Limburg. Wij ontstoppen uw riolering met grote zorg en kwaliteit door heel Limburg, dit voor een vaste prijs van € 100,– excl. btw. Ongeacht het aantal gewerkte uren. Zo weet jij als opdrachtgever precies waar je aan toe bent en kom je dus niet voor verassingen te staan. Daarnaast inspecteren wij zo nodig uw riool met camera apparatuur om problemen in het leidingstelsel nauwkeurig in kaart te brengen. Geen verstopping is te groot of te moeilijk voor ons. Wij zijn een professioneel bedrijf dat professioneel materiaal in kan zetten om elke hardnekkige verstopping tegen te gaan.

Garantie op werk en installaties

U bent bij ons verzekerd van vakwerk, door onze ervaring en vakmanschap zijn wij in het bezit van een Casius-certificering van 9,7. Loodgieter Limburg heeft ervaren ontstoppers in dienst, zij hanteren een vakkundig en snelle aanpak om de verstopping van uw riool zo snel mogelijk te verhelpen. Wij als loodgieter voor Limburg werken uitsluitend met flexibele, enthousiaste en betrouwbare professionals. Iets wat door onze klanten wordt gewaardeerd!

Optimale service

Door de inzet van de nieuwste technieken hebben wij de oorzaak snel gevonden en lossen wij deze spoedig op. Wanneer u contact met ons opneemt, komt er iemand dezelfde dag nog langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u ook ’s nachts niet in de problemen hoeft te blijven zitten. Door onze 24-uursservice kunnen wij de overlast tot een minimum beperken. Wij willen u voorzien van goede service en van goede apparatuur. Daarbij willen we er ook voor zorgen dat uw rioolproblemen op de beste manier worden verholpen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.