Loodgieter Roermond

Bij Rioolontstoppingservice Limburg helpen wij u snel van uw verstopping af. U kunt ook contact met ons opnemen voor het onderhouden van het riool. Dit is namelijk ook erg belangrijk zodat u rioolproblemen in de toekomst kunt voorkomen.
Als u last heeft van een verstopt riool, toilet, keukenafvoer of doucheputje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als loodgieter voor Roermond en omgeving vinden wij het belangrijk dat uw rioolproblemen snel en professioneel worden opgelost, want een verstopping komt nooit gelegen. Wij zijn uw érkende loodgieter in Roermond.

Bespaar kosten!

Riool Ontstopping service Limburg houdt een vaste prijs van € 100,– excl. btw aan zodat u altijd weet wat de kosten gaan worden als u voor ons kiest. Met grote zorg en kwaliteit gaan wij alle verstoppingen tegen. En daar profiteert u van. Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en het ontstoppen van de rioleringen. Wij willen er dan ook voor zorgen dat uw rioolproblemen snel zijn verholpen.

Garantie op werk en installaties

Onze monteurs zijn ervaren en hanteren een vakbekwame methode om de rioolontstopping professioneel en snel voor u op te lossen. Wij zijn in het trotse bezit van een Casius-certificering van 9,7, dit door onze ervaring en vakmanschap. Door de inzet van de nieuwste technieken hebben wij de oorzaak snel gevonden en kunnen wij het probleem snel oplossen. Wij werken met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Heeft u last van een verstopping of breuk in uw riolering? Wij kunnen dit snel en vakkundig opsporen door gebruik te maken van een camera inspectie.
Het inspecteren van de riolering met camera’s wordt vaak gebruikt om problemen in het leidingstelsel nauwkeurig in kaart te brengen. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste apparatuur. Zo kunnen we zonder veel moeite het probleem op de juiste plek vinden.

Bel voor onze service!

 Wij zijn dag en nacht bereikbaar zodat u ook ’s nachts niet met de problemen hoeft te blijven zitten. U kunt bij ons als loodgieter voor Roermond en omgeving rekenen op onze service voor een optimaal eindresultaat. En daar heeft u nog jarenlang plezier van! Als u last heeft van rioolproblemen, wacht dan niet te lang en neem direct contact met ons op voor een afspraak. En dan staan wij binnen de kortste keren bij u op de stoep om de oorzaak te achterhalen en de problemen te verhelpen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.