Loodgieter Weert

Wanneer u last heeft van een lekkage in huis ? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopping.
En dat is erg vervelend. Wij van Rioolontstoppingservice Limburg kunnen gelukkig uw problemen snel verhelpen. We zijn uw vertrouwde loodgieter in Weert.

Naast het oplossen van verstoppingen kunnen wij u ook helpen bij rioolonderhoud en vernieuwing. Door onderhoud te plegen aan uw riool, kunt u verstoppingen en dus last door het riool voorkomen. Ook kunnen wij u helpen bij het opsporen van terugkerende rioolverstoppingen. Dit doen wij d.m.v. een camera inspectie, dit kan helpen bij het opsporen van veel voorkomende problemen aan uw riool. Het grootse voordeel is dat er niets kapot worden gemaakt in uw riolering om het probleem op te sporen.

Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur voor onze rioolinspecties. Per situatie wordt er gekeken welke apparatuur ingezet moet worden om de problemen in uw riool snel te kunnen lokaliseren. Mocht u last hebben van een verstopping of breuk en kunt u deze zelf niet vinden of verhelpen. Dan kunnen wij door gebruik te maken van een camera inspectie het probleem snel voor u vinden.

Kies voor de beste en betaalbare oplossing

Loodgieter Weert gebruikt een vaste prijs van €100,- excl. Btw, zo weet u als opdrachtgever namelijk precies waar u van uit kan gaan. Wij ontstoppen rioleringen door heel Limburg met grote zorg en kwaliteit. Een probleem aan het riool is nooit fijn, en wij willen dit graag snel en vakkundig voor u oplossen.

Garantie op werk en installaties

Rioolontstoppingservice Limburg heeft van een Casius- certificering van 9,7 door onze ervaring in het vak. Onze monteurs zijn ervaren rioolontstoppers en hanteren een deskundige methode om de rioolontstopping te verhelpen. Ons team bestaat uit enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals.

Service en kwaliteit

Heeft u onverhoopt toch last gekregen van een verstopping, dan staan wij loodgieter Weert zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. Geen enkele ontstopping is voor ons te lastig. Wij bieden een 24-uursservice, zodat u ook ’s nachts niet in de problemen hoeft te blijven zitten. U kunt bij ons rekenen op optimale service en kwaliteit. En daar heeft u nog jarenlang plezier van!

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.