De oplossing

U kunt bij Riool Ontstoppingservice Limburg niet alleen terecht als u een verstopping heeft in uw keukenafvoer, badkamerafvoer of toilet. Wij zijn ook gespecialiseerd in onderhoud en vernieuwing. Want u zult het vast vergeten, ook uw riool heeft onderhoud nodig. Dagelijks stromen er liters water doorheen. Met daarin allerlei vuiligheid, zeepresten en vetten. Deze zijn funest voor een schoon riool. De resten koeken aan de binnenkant van de leiding aan elkaar vast en het water kan steeds moeilijker wegstromen. Door onderhoud te plegen aan uw riool, voorkomt u verstoppingen en dus ergernissen.

  • 24 uur bereikbaar
  • Altijd een vaste prijs
  • Snelle & goede service
  • Nieuwste ontstoppingstechnieken

Neem direct contact op

Adres

Roermond

Telefoon

06 17 93 80 15

Email

info@riool-ontstoppingservice-limburg.nl

Verstopping

Niets is zo vervelend als een verstopping. Als het water plotseling niet meer wegloopt uit uw wasbak of als u het toilet doortrekt en het water komt weer omhoog. Toch krijgen we er allemaal wel eens mee te maken. En dan wilt u het zo snel mogelijk verholpen hebben. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw leidingen en riool kan veel leed voorkomen worden. De medewerkers van Riool Ontstoppingservice Limburg inspecteren het riool met een camera om zo problemen in het leidingstelsel nauwkeurig in kaart te brengen. Mochten ze problemen tegenkomen, dan kunnen die snel verholpen worden.

Vernieuwing

Ook leidingen zijn aan slijtage onderhevig. Soms is de enige oplossing om een deel van het riool te vernieuwen om verdere problemen te voorkomen. Ook dan bent u bij Riool Ontstoppingservice Limburg aan het goede adres. Bij vernieuwing maken we graag een vrijblijvende offerte. Bel ons, dan komen we snel bij u langs om te kijken wat er allemaal gebeuren moet. Daarna kunt u jaren vooruit zonder last te hebben van verstoppingen.

Service

Mocht u onverhoopt toch last krijgen van een verstopping, dan staan de medewerkers van Riool Ontstoppingservice Limburg zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. Als u ons belt, staan wij binnen de kortste keren op de stoep om de overlast tot een minimum te beperken. Omdat we weten hoe vervelend een verstopping is. Ga dus niet zelf aan de slag, maar schakel professionele hulp in van een ervaren bedrijf.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg in Roermond. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor elke verstopping. Maar ook voor onderhoud en vernieuwing kunt u altijd bij ons terecht.

Bel mij terug