Ontstoppingsbedrijf Heerlen

Zoekt u een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf in Heerlen? Riool Ontstoppingservice Limburg staat altijd voor u klaar om de riolering te ontstoppen. We beschikken over geavanceerde en moderne apparatuur en door onze jarenlange ervaring kunnen we alle rioolproblemen oplossen. We raden u dan ook af om zelf met een ontstopper of ontstoppingsmiddelen aan de slag te gaan want u kunt ongewild de riolering ernstig beschadigen. En dat betekent hogere kosten. Wij reinigen de riolering grondig zodat alles weer goed doorloopt. Met onze vakmensen haalt u zeker kwaliteit in huis. En dat tegen een scherp tarief.

Detectie

Soms is het eenvoudig om een verstopping in het riool op te lossen. De verstopping zit hoog en we kunnen er makkelijk bij. Maar er zijn ook tijden dat het minder voorspoedig gaat. Om uit te zoeken waar de verstopping zich precies bevindt, kunnen we gebruikmaken van camera inspectie. Met rioolcamera’s kunnen we de route van de riolering makkelijk volgen en zo de verstopping ontdekken en deze vervolgens verhelpen. Wij staan dan ook bekend als een ervaren en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf in Heerlen, Vaals, Klimmen, Brunssum en omgeving.

Stank

Niet altijd is een verstopping de boosdoener, u kunt ook te maken krijgen met stankoverlast. En dat is zeker ook geen pretje. De penetrante rioolstank komt vaak door kleine scheurtjes in de rioolleidingen. Ook als u last heeft van stankoverlast, is ons ontstoppingsbedrijf in Heerlen de specialist om u te helpen. We kijken met onze geavanceerde apparatuur waar de stank vandaan komt en lossen het probleem snel voor u op. Want een onaangename geur in huis kan voor veel overlast zorgen.

Professional

Laat het riool ontstoppen altijd over aan een echte professional. Zij weten waar ze mee bezig zijn. Want soms gaat het niet om een verstopping door vuil in uw leidingen, maar om bijvoorbeeld een verzakking of een scheur in uw rioolbuis. U kunt ook voorkomen dat uw riool verstopt raakt. Tijdig uw riool door ons laten reinigen kan een hoop narigheid voorkomen. Ook dan zijn wij het aangewezen ontstoppingsbedrijf in Heerlen en omgeving.

Ervaring

Ons ontstoppingsbedrijf is in Heerlen het adres voor riolering ontstoppen, het verhelpen van stankoverlast, riolering aanleggen, riolering vervangen en camera inspectie. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.