Ontstoppingsbedrijf Sittard

Heeft u een verstopping in het toilet? Een wc ontstoppen is geen fijne klus. Schakel daarom een professioneel ontstoppingsbedrijf in. In Sittard helpt Riool Ontstoppingsservice Limburg u snel en vakkundig uit de brand. Wij ontstoppen snel en vakkundig uw wc of afvoer. Onze medewerkers staan het hele jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. Al onze monteurs hebben ruime ervaring en gebruiken alleen maar de nieuwste technieken om u van uw verstopping af te helpen. Wij zijn het aangewezen ontstoppingsbedrijf in Sittard, Lindenheuvel, Einighausen, Limbricht en omgeving.

Oorzaak

Een verstopping heeft altijd een oorzaak. Daarom kijken onze rioolontstoppers ook naar hoe de verstopping heeft kunnen ontstaan. Zijn uw leidingen vies? Of zit er iets klem? We verhelpen de oorzaak zodat dit niet binnen de kortste keren weer terugkomt. Zo voorkomt u dat uw wc straks weer verstopt zit. Want daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

Gevolgen

Als het riool verstopt zit, merkt u dit vaak doordat de wc niet meer goed doorspoelt of dat het water in de gootsteen niet meer wegloopt of dat het doucheputje verstopt lijkt. Vaak krijgt u ook te maken met stankoverlast. Er hangt een indringende rioollucht in huis. Het is belangrijk een verstopping snel te verhelpen, voordat er nog meer schade aan uw leidingen ontstaat. Schakel daarom snel een specialistisch ontstoppingsbedrijf in. In Sittard belt u dan snel met Riool Ontstoppingsservice Limburg om een afspraak te maken. Voor ons is een verstopte wc of riolering een eenvoudig op te lossen klus.

Ervaring

Onze ontstoppers hebben inmiddels veel ervaring en kijken eerst op locatie wat er precies aan de hand zou kunnen zijn. Als een wc niet meer goed doorloopt, kan dat komen door een verstopping in het riool of een verstopping in de wc zelf. Maar er zijn nog meer oorzaken. We gaan eerst op zoek naar de oorzaak voordat we beginnen. Zo besparen we u een hoop kosten. Soms maken ze ook gebruik van camera’s om het probleem te achterhalen. Daarnaast beschikken we over een hogedruksysteem om elke verstopping te lijf te gaan. Ga dus niet zelf aan de slag maar laat het over aan een echte professional.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.