Riool ontstoppen Geleen

Zoekt u een professioneel bedrijf om het riool te ontstoppen in Geleen? Dan moet u bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn. Wij zijn naast Geleen, ook werkzaam in Schinnen, Beek en Stein. Wij zijn een specialist op het gebied van verstoppingsproblemen in leidingen, riool en afvoer. Ons bedrijf verzorgt zowel preventieve reiniging als ontstoppingen. Wij hebben vakkundige medewerkers met veel ervaring in dienst. Zij weten precies wat ze bij een hardnekkige verstopping moeten doen. U krijgt weer een schone leiding en we beperken de overlast voor u. We zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en staan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Verstopt

U kunt onverwacht met een verstopping te maken krijgen. En dat geeft natuurlijk veel overlast. U kunt tijdelijk geen gebruikmaken van het toilet of de wasbak. Bij een verstopping loopt het water niet meer goed weg, dit merkt u meestal doordat de wasbak of toiletpot vol water blijft staan. Een verstopping wordt meestal al van te voren aangekondigd door borrelende geluiden en een stinkende rioollucht. Dit kunt u voorkomen door Riool Ontstoppingservice Limburg te bellen om uw riool te ontstoppen in Geleen.  Zo voorkomt u erger leed.

Regelmatig verstoppingen

Indien u regelmatig last heeft van verstoppingen is het raadzaam om uit te zoeken waar dat aan zou kunnen liggen. Er is altijd een oorzaak. Waarschijnlijk is er iets mis met de riolering. Wij kunnen met een camera de oorzaak van de problemen in beeld brengen. Aan de hand van deze inspectie kan verder gekeken worden welke volgende stappen genomen moeten worden. Vaak is een grondige reiniging voldoende en hoeft het riool niet vervangen te worden.

Geavanceerde apparatuur

Wij hebben een verstopping snel verholpen.  Met een hogedruksysteem reinigen we de leidingen vakkundig. Als we niet precies weten waar deze zit, kunnen we gebruik maken van een camera. Zo hoeven er geen muren opengebroken te worden en heeft u geen last van viezigheid in huis. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping vaak alleen maar erger.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.