Riool verstopt Geleen

Als het water in uw toilet of wasbak moeilijk of niet meer wegloopt, dan is uw riool verstopt. In Geleen is Riool Ontstoppingservice Limburg de expert om de problemen op te lossen. Ook in Schinnen, Beek en Stein kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben kennis van de geavanceerde apparatuur waar we mee werken. U kunt ons zeven dagen in de week, 24 uur per dag benaderen. Maakt niet uit wanneer. Wacht ook niet totdat de verstopping steeds erger wordt. Bel naar ons en een van de monteurs komt naar u toe.

Ontstaan

Verstoppingen ontstaan snel en dat komt vaak omdat er vetten, zeep en vuilresten worden weggespoeld door de gootsteen of wc. Dat is niet te voorkomen. Door het aankoeken van deze resten wordt de diameter van de buis steeds kleiner en kan het water minder goed wegspoelen. U weet zeker dat u een verstopping heeft als het water niet meer wegloopt. Maar er zijn vooraf ook al signalen. Als u bijvoorbeeld de stop uit de wasbak of het bad trekt, hoort u een borrelend geluid. Of als de wc wordt doorgetrokken, komt het water eerst kort omhoog. Wacht niet te lang als uw riool verstopt zit maar schakel in Geleen dan Riool Ontstoppingservice Limburg in om de verstopping te verhelpen.

Professioneel

Wij hebben moderne apparatuur waarmee we elke verstopping te lijf kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan rioolcamera’s en hogedruksystemen waarmee we de leidingen kunnen reinigen. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen netjes en professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping soms alleen maar erger.

Moeilijk

Wij lossen verschillende soorten verstoppingen voor u op. Of het nu gaat om een verstopte wc, wasbak, afvoerputje, gootsteen, hemelwaterafvoer of wasmachineafvoer, u kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn een professioneel bedrijf dat geavanceerd materiaal in kan zetten om elke hardnekkige verstopping tegen te gaan. Zo voorkomt u tegelijkertijd verstoppingen in de toekomst.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.