Riool verstopt Heerlen

Als het water in uw toilet of wasbak blijft staan en niet meer wegloopt, dan is waarschijnlijk uw riool verstopt. In Heerlen neemt u dan contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. We werken ook in Vaals, Klimmen en Brunssum. Ook hier kunnen wij een verstopping snel en vakkundig oplossen. Onze monteurs zijn namelijk stuk voor stuk gediplomeerd en zeer ervaren. Daarnaast hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking om de verstopping eerst op te sporen en daarna te verhelpen. We hebben ook een spoeddienst. U kunt ons zeven dagen in de week, 24 uur per dag benaderen.

Ontstaan

Een verstopping heb je zo en meestal op een onverwacht moment. Vaak komt het omdat er vetten, zeep en vuilresten worden weggespoeld door de gootsteen of wc. Deze resten koeken aan de binnenkant van de buis en daardoor wordt de diameter steeds kleiner en kan het water minder goed wegspoelen. U weet zeker dat u een verstopping heeft als het water niet meer goed wegloopt. Maar er zijn vooraf ook al signalen. Denk aan een penetrante rioollucht of een borrelend geluid in de leidingen. Wacht niet te lang als uw riool verstopt zit maar schakel in Heerlen dan Riool Ontstoppingservice Limburg in om de verstopping te verhelpen.

Professioneel

Om de verstopping op te lossen hebben we moderne apparatuur waarmee we de leidingen kunnen reinigen. Natuurlijk sporen we de verstopping eerst op. Als we niet precies weten waar deze zit, kunnen we gebruik maken van een rioolcamera. Zo kunnen we zonder graven of te breken de verstopping ontdekken. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen netjes en professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping soms alleen maar erger. En dat betekent hogere kosten.

Moeilijk

Wij lossen verschillende soorten verstoppingen voor u op. Of u nu last heeft van een verstopte wc, wasbak, afvoerputje, gootsteen, hemelwaterafvoer of wasmachineafvoer, u kunt altijd bij ons terecht. Geen verstopping is te groot. Wij zijn een professioneel bedrijf dat modern materiaal in kan zetten om elke hardnekkige verstopping tegen te gaan. Zo voorkomt u tegelijkertijd verstoppingen in de toekomst.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.