Riool verstopt Kerkrade

Wat vervelend, uw riool zit verstopt. In Kerkrade is Riool Ontstoppingservice Limburg de expert op het gebied van het ontstoppen van riolen en afvoerputten. Ook als u in Landgraaf, Waubach of  Nieuwenhagen woont, zijn wij het aangewezen bedrijf voor al uw verstoppingsproblemen. Wij helpen mensen al jarenlang van de meest vervelende rioolproblemen af. Want een verstopping is geen pretje. We werken met de vereiste kwaliteitsproducten en zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de nieuwste riooltechnieken. Wij zijn niet voor niets een betrouwbare rioolspecialist te noemen. Zit uw riool verstopt? Neem in Kerkrade contact op met onze vakkundige ontstoppingsspecialisten.

Zelf aan de slag

Riool Ontstoppingservice Limburg is de expert als er een riool verstopt zit in Kerkrade en omgeving. U hoeft dus niet zelf aan de slag te gaan met chemische ontstoppingsmiddelen. Dat helpt vaak maar tijdelijk of helemaal niet. Sterker nog, u kunt de afvoerbussen flink aantasten. De schade wordt dan alleen maar groter en dat betekent meer kosten. Dat is natuurlijk niet fijn. Bovendien zijn chemische ontstoppingsmiddelen zeer slecht voor de gezondheid en het milieu. En daar wilt u toch niet aan bijdragen?

Bereikbaarheid

Als uw riool verstopt zit, moet u in Kerkrade bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor problemen met verstoppingen. U kunt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bij ons terecht. Maakt niet uit hoe laat. We begrijpen namelijk dat een verstopt riool erg lastig is en proberen u zo snel mogelijk te helpen. Wij beschikken over moderne apparatuur waardoor de verstopping op een snelle manier verholpen kan worden.

Problemen

Voor al uw problemen met hemelwaterafvoeren, verstoppingen in doucheputjes, wc’s of gootstenen kunt u bij ons terecht. Van aanleg en reparatie tot het oplossen van verstoppingen in de wc, keuken of badkamer. We hebben geavanceerde apparatuur om alle problemen goed op te kunnen lossen. Voorbeelden hiervan zijn camera inspectie en hogedruksystemen. Een verstopping is nooit te moeilijk voor ons.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.