Riool verstopt Limburg

Als uw riool verstopt is, biedt Riool Ontstoppingservice Limburg hulp. Voor ontstoppen van het riool zijn wij een betrouwbaar en professioneel rioolontstoppingsbedrijf. Ga niet zelf aan de slag want chemische ontstoppingsmiddelen in de afvoer gieten levert niet altijd resultaat. Sterker nog, het is schadelijk voor gezondheid en milieu. En u kunt daarnaast de afvoerbuizen aantasten en zo de schade alleen maar erger maken. Wij beschikken over moderne apparatuur waardoor de verstopping op een snelle manier verholpen kan worden.

Bereikbaarheid

Als uw riool verstopt zit, moet u in Limburg bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn. Een verstopt riool is erg lastig. Als het stinkt bij u in huis, of het riool stroomt zelfs over, dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Wij laten u niet wachten. We zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. We begrijpen dat een verstopt riool erg vervelend is en proberen u zo snel mogelijk te helpen. Als gespecialiseerd rioolontstoppingsbedrijf hebben we de kennis en techniek in huis om uw riool snel te ontstoppen. Dat merkt u aan ons werk, de service die we leveren en de scherpe prijzen.

Ervaring

Heeft u vaker te maken met een verstopping? Het kan soms best lastig zijn om te achterhalen waardoor de problemen veroorzaakt worden. Onze medewerkers hebben gelukkig veel ervaring. We voeren bijvoorbeeld een camera inspectie uit in de riolering. We gebruiken hiervoor speciale rioolcamera’s die we gemakkelijk in het riool kunnen laten zaken. Dankzij deze inspectie kunnen we zonder graafwerkzaamheden, hak- of breekwerk de oorzaak van de verstopping achterhalen. Dat scheelt u veel overlast en u bespaart ook nog eens op de kosten. Zit uw riool verstopt? Bel in Limburg snel naar Riool Ontstoppingservice Limburg!

Problemen

Wij zijn er niet alleen om u te helpen als uw riool verstopt zit. Voor al uw problemen met hemelwaterafvoeren, verstoppingen in doucheputjes, wc’s of gootstenen kunt u bij ons terecht. Van aanleg en reparatie tot het oplossen van verstoppingen in gootstenen en riolen. We hebben verschillende technieken om alle problemen goed op te kunnen lossen. Denk bijvoorbeeld aan camera inspectie, radiodetectieapparatuur en hogedruksystemen, daarmee weten we elk rioolprobleem snel en goed op te lossen. Zo voorkomt u problemen in de toekomst. En kunt u nog lang genieten van een schoon en goed werkend riool.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.