Riool verstopt Maastricht

Riool Ontstoppingservice Limburg is de expert als er een riool verstopt zit in Maastricht en omgeving. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel rioolontstoppingsbedrijf werkzaam in Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Elsloo. Ga niet zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen. Dat levert lang niet altijd het gewenste resultaat. Sterker nog, het is vaak erg schadelijk voor gezondheid en milieu. En u kunt daarnaast de afvoerbuizen aantasten en zo de schade alleen maar erger maken. En daar zit niemand op te wachten. Wij beschikken over moderne apparatuur waardoor de verstopping op een snelle manier verholpen kan worden.

Bereikbaarheid

Als uw riool verstopt zit, moet u in Maastricht bij Riool Ontstoppingservice Limburg zijn. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen. Een verstopt riool is erg vervelend. Als het stinkt bij u in huis, of het riool stroomt zelfs over, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. We zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Maakt niet uit hoe laat. We begrijpen namelijk dat een verstopt riool erg lastig is en proberen u zo snel mogelijk te helpen. Als gespecialiseerd bedrijf hebben we de kennis en techniek in huis om uw riool snel te ontstoppen.

Ervaring

Iedereen krijgt wel eens te maken met een verstopping. Het kan soms best lastig zijn om te achterhalen waardoor de problemen veroorzaakt worden. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis in huis. We voeren bijvoorbeeld een camera inspectie uit in de riolering. We gebruiken hiervoor speciale rioolcamera’s die we in het riool kunnen laten zaken. Dankzij deze inspectie kunnen we zonder graafwerkzaamheden de oorzaak van de verstopping achterhalen. Dat scheelt u veel overlast en u bespaart ook nog eens kosten. Zit uw riool verstopt? Bel in Maastricht snel naar Riool Ontstoppingservice Limburg!

Problemen

Wij zijn er niet alleen om u te helpen als uw riool verstopt zit. We hebben meer in onze mars. Voor al uw problemen met hemelwaterafvoeren, verstoppingen in doucheputjes, wc’s of gootstenen kunt u bij ons terecht. Van aanleg en reparatie tot het oplossen van verstoppingen in gootstenen en riolen. We hebben diverse technieken om alle problemen goed op te kunnen lossen. Voorbeelden hiervan zijn camera inspectie en hogedruksystemen. Zo weten we elk rioolprobleem snel en goed op te lossen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.