Riool verstopt Venlo

Als het water in uw toilet of wasbak niet meer wegloopt, dan is uw riool verstopt. In Venlo belt u dan naar Riool Ontstoppingservice Limburg. Ook in Tegelen, Sevenum en Panningen kunnen wij een verstopping snel en vakkundig voor u oplossen. Wij hebben namelijk ervaren monteurs in dienst en beschikken daarnaast over moderne apparatuur om de verstopping eerst op te sporen en daarna te verhelpen. U kunt ons zeven dagen in de week, 24 uur per dag benaderen. Wij zorgen er dan voor dat de verstopping snel verholpen wordt.

Ontstaan

Verstoppingen ontstaan vaak doordat er vetten, zeep en vuilresten worden weggespoeld door de gootsteen of wc. Door het aankoeken van deze resten wordt de diameter van de buis steeds kleiner en kan het water minder goed wegspoelen. U weet zeker dat u een verstopping heeft als het water niet meer wegloopt. Maar er zijn vooraf ook al signalen dat het water niet meer goed kan wegkomen. Als u bijvoorbeeld de stop uit de wasbak of het bad trekt, hoort u een borrelend geluid. Of als de wc wordt doorgetrokken, komt het water eerst kort omhoog. Wacht niet te lang als uw riool verstopt zit maar schakel in Venlo dan Riool Ontstoppingservice Limburg in om de verstopping te verhelpen.

Professioneel

Om de verstopping op te lossen hebben we moderne apparatuur zoals een hogedruksysteem waarmee we de leidingen kunnen reinigen. Maar eerst moet de verstopping natuurlijk opgespoord worden. Als we niet precies weten waar deze zit, kunnen we gebruik maken van camera inspectie. Zo hoeven er geen muren opengebroken te worden of kuilen gegraven en heeft u geen last van viezigheid. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen netjes en professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping soms alleen maar erger.

Moeilijk

Wij lossen verschillende soorten verstoppingen voor u op. Of u nu last heeft van een verstopte wc, wasbak, afvoerputje, gootsteen, hemelwaterafvoer of wasmachineafvoer, u kunt altijd bij ons terecht. Geen verstopping is te groot of te moeilijk. Wij zijn een professioneel bedrijf dat geavanceerd materiaal in kan zetten om elke hardnekkige verstopping tegen te gaan. Zo voorkomt u tegelijkertijd verstoppingen in de toekomst.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.