Riool verstopt Venray

Riool Ontstoppingservice Limburg is de ontstoppingsexpert als er een riool verstopt zit in Venray en omgeving. Wij zijn een professioneel rioolontstoppingsbedrijf dat werkzaam is in Venray, Merselo, Heide en Leunen. Ga nooit zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen. Dat helpt helemaal niet. Sterker nog, het is vaak erg schadelijk voor gezondheid en milieu. En u kunt de afvoerbuizen ernstig aantasten en zo de schade alleen maar erger maken. Dat betekent hogere kosten en langer werk. En daar zit niemand op te wachten. Wij beschikken over moderne apparatuur waardoor de verstopping op een snelle  en milieuvriendelijke manier verholpen kan worden.

Bereikbaarheid

Als uw riool verstopt zit, bent u in Venray bij Riool Ontstoppingservice Limburg aan het juiste adres. Deze ontstoppingsspecialist kan u snel en vakkundig helpen. Want een verstopt riool is erg vervelend en lastig. Als er een penetrante rioollucht in huis hangt, of het riool stroomt zelfs over, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. We zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Maakt niet uit hoe laat of vroeg. We proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Als gespecialiseerd bedrijf hebben we de kennis en techniek in huis om uw riool snel te ontstoppen.

Ervaring

Helaas krijgt iedereen wel eens te maken met een verstopping. Het kan soms best lastig zijn om te achterhalen waardoor de problemen veroorzaakt worden. Het kan ook om een verzakking of wortelgroei gaan. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis in huis. We voeren een camera inspectie uit in de riolering. We gebruiken hiervoor speciale rioolcamera’s die we in het riool kunnen laten zakken. Dankzij deze inspectie kunnen we zonder graafwerkzaamheden de oorzaak van de verstopping achterhalen en vervolgens oplossen. Dat scheelt u veel overlast en u bespaart ook nog eens kosten. Zit uw riool verstopt? Bel in Venray snel naar Riool Ontstoppingservice Limburg!

Problemen

Wij zijn er niet alleen om u te helpen als uw riool verstopt zit. We kunnen nog veel meer. Voor al uw problemen met hemelwaterafvoeren, verstoppingen in doucheputjes, wc’s of gootstenen kunt u bij ons terecht. We hebben diverse technieken om alle problemen goed op te kunnen lossen.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.