Rioolontstopper Kerkrade

Als uw afvoer of wc verstopt is en u zoekt een vakkundige rioolontstopper, neem dan in Kerkrade contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. We zijn een ervaren ontstoppingsbedrijf en lossen diverse soorten verstoppingen snel voor u op. Om verstoppingen efficiënt te verhelpen en in de toekomst tegen te gaan, hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking. Zo kunnen we met riool inspectie de oorzaak van de verstopping achterhalen. Heeft u ’s avonds, in het weekend of tijdens de feestdagen een noodgeval? Twijfel geen moment, bel gerust naar onze storingsdienst. Wij geven u meteen goed advies of komen langs om u direct te helpen. Wij zijn de rioolontstopper in Kerkrade, Landgraaf, Waubach, Nieuwenhagen en omgeving.

Oorzaak

Er zijn verschillende manieren waarop een riool verstopt kan raken. Door achterblijvende vet- of etensresten in uw gootsteen. Dat is bijna niet te voorkomen, ook als u een zeefje gebruikt. Er blijven ook vaak haren en zeepresten achter in de afvoer van de douche. Dat kan ook makkelijk een verstopping veroorzaken. Maar het kan ook zijn dat een onjuiste aanleg van uw riolering, verzakkingen of wortelingroei voor problemen zorgen. Voordat we beginnen met ontstoppen, kijken we eerst wat de oorzaak kan zijn. Want we willen alles in een keer goed oplossen zodat u niet binnen de kortste keren weer last krijgt van rioolproblemen. Bel als u een rioolontstopper zoekt in Kerkrade of omgeving met Riool Ontstoppingservice Limburg.

Werkzaamheden

Onze vakkundige loodgieters zijn er niet alleen om verstoppingsproblemen op te lossen. Wij kunnen u ook op andere vlakken helpen.  Bijvoorbeeld het onderhouden van uw afvoer en riolering, het controleren van de riolering met rioolcamera’s en het aanleggen van nieuwe riolering. U bent dus bij ons aan het juiste adres voor alles wat met uw riolering te maken heeft. Met Riool Ontstoppingservice Limburg haalt u vakmanschap en klantvriendelijkheid in huis.

Specialisten

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u last heeft van een verstopping. Zo beperkt u de schade aan uw riolering. Wij raden u ook niet aan om zelf aan de slag te gaan met chemische ontstoppingsmiddelen. Vaak maakt u de verstopping alleen maar erger en de kans is groot dat u ernstige schade aanricht aan de leidingen van uw riolering. De kosten zullen dan alleen maar verder oplopen. Met onze geavanceerde ontstoppingsmethoden bent u snel verlost van uw verstoppingsproblemen. Aarzel dus niet als u een rioolontstopper zoekt in Kerkrade.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingsservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.