Wat vervelend

Als het water in uw toilet of wasbak niet meer wegloopt, heeft u last van een verstopping. Een verstopping komt natuurlijk altijd ongelegen. Riool Ontstoppingservice Limburg kan deze snel en vakkundig voor u oplossen. Wij hebben namelijk ervaren monteurs in dienst en beschikken daarnaast over moderne apparatuur om de verstopping eerst op te sporen en daarna te verhelpen. U kunt ons zeven dagen in de week, 24 uur per dag benaderen. Wij zorgen er dan voor dat uw verstopping snel verholpen wordt.

  • 24 uur bereikbaar
  • Altijd een vaste prijs
  • Snelle & goede service
  • Nieuwste ontstoppingstechnieken

Neem direct contact op

Adres

Roermond

Telefoon

06 17 93 80 15

Email

info@riool-ontstoppingservice-limburg.nl

Ontstaan

Verstoppingen ontstaan vaak doordat er vetten, zeep en vuilresten worden weggespoeld. Door het aankoeken van deze resten wordt de diameter van de buis steeds kleiner en kan het water minder goed wegspoelen. U weet zeker dat u een verstopping heeft als het water niet meer wegloopt. Maar er zijn vooraf ook al signalen dat het water niet meer goed kan wegkomen. Als u bijvoorbeeld de stop uit de wasbak of bad trekt, hoort u een borrelend geluid. Of als de wc wordt doorgetrokken, komt het water eerst kort omhoog. Wacht niet te lang maar schakel Riool Ontstoppingservice Limburg in om de verstopping te verhelpen.

Professioneel

Om de verstopping op te lossen hebben we geavanceerde apparatuur zoals een hogedruksysteem waarmee we de leidingen kunnen reinigen. Maar eerst moet de verstopping natuurlijk opgespoord worden. Als we niet precies weten waar deze zit, kunnen we gebruik maken van een camera. Zo hoeven er geen muren opengebroken te worden en heeft u geen last van viezigheid. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen netjes en professioneel werken. Ga dus niet zelf aan de slag want dan maakt u de verstopping vaak alleen maar erger.

Moeilijk

Wij lossen verschillende soorten verstoppingen voor u op. Of u nu last heeft van een verstopte wc, wasbak, afvoerputje, gootsteen, hemelwaterafvoer of wasmachineafvoer, u kunt altijd bij ons terecht. Geen verstopping is te groot of te moeilijk voor ons. Wij zijn een professioneel bedrijf dat professioneel materiaal in kan zetten om elke hardnekkige verstopping tegen te gaan. Zo voorkomt u tegelijkertijd verstoppingen in de toekomst.

Bel mij terug