WC ontstoppen Maastricht

Heeft u een verstopping in het toilet? Een wc ontstoppen is geen fijne klus. In Maastricht helpt Riool Ontstoppingservice Limburg u snel en vakkundig uit de brand. Wij helpen u snel met het ontstoppen van uw wc of afvoer. Onze medewerkers staan het hele jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar.  Al onze monteurs hebben veel ervaring en gebruiken alleen maar de nieuwste technieken om uw verstopte wc te ontstoppen. Een wc ontstoppen in Maastricht is voor Riool Ontstoppingservice Limburg geen enkel probleem. We zijn ook werkzaam in Valkenburg, Gulpen en Elsloo.

Oorzaak

Een verstopping heeft altijd een oorzaak. Daarom kijken onze rioolontstoppers naar de achterliggende oorzaak van uw problemen. Zijn uw leidingen vies? Of zit er iets klem? We verhelpen de oorzaak  zodat dit niet binnen de kortste keren weer terugkomt. Zo voorkomt u dat uw wc straks weer verstopt zit. Want daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

Gevolgen

Als het riool verstopt zit, merkt u dit vaak doordat de wc verstopt zit of dat het water in de gootsteen niet meer weg loopt of dat het doucheputje verstopt lijkt. Vaak krijgt u ook te maken met stankoverlast. Er hangt een indringende rioollucht in huis. Het is belangrijk een verstopping snel te verhelpen, voordat er nog meer schade ontstaat. Het snel ontstoppen van de wc kan erger voorkomen. In Maastricht belt u dan snel met Riool Ontstoppingservice Limburg om een afspraak te maken. Voor ons is een verstopte wc een eenvoudige klus.

Ervaring

Onze ontstoppers hebben inmiddels veel ervaring en kijken eerst op locatie wat er precies aan de hand zou kunnen zijn. Als een wc niet meer goed doorloopt, kan dat komen door een verstopping in het riool of een verstopping in de wc zelf. Maar er zijn nog meer oorzaken. Voordat de ontstoppers aan de slag gaan, bekijken ze eerst de situatie. Om zo te voorkomen dat u onnodig kosten maakt. Soms maken ze ook gebruik van camera’s om het probleem te achterhalen. Daarnaast beschikken we over een hogedruksysteem om elke verstopping te lijf te gaan. Ga dus niet zelf aan de slag maar laat het over aan een echte professional.

Contact

Neem direct contact op met Riool Ontstoppingservice Limburg. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.